שאלה נוספת - אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

23/06/2003 | 16:08 | מאת: נורית

ראשית ברצוני להודות לך על תשובתך ולשאול שאלה נוספת. ע"פ המלצת הרופא המנתח, התחלתי להשתמש במדבקות הורמונים Evorel 50 (פעמיים בשבוע). האם במקביל לשימוש במדבקות הורמונים אלה אני יכולה להשתמש גם במוצרים טבעיים כגון הקוהוש השחור? אודה מאוד לתשובה.

26/06/2003 | 18:54 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך נורית, אנא חזרי על הנתונים הבסיסיים שכן שאלתך המקורית אינה מול עיני. איזה ניתוח עברת וכו'. בגדול ניתן לומר שניתן להשתמש גם בתוספים וגם בתרופות, אבל למה לא לנסות תחילה את הטיפולים מעוטי תופעות הלואי? בברכה בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר

מנהל פורום גיל המעבר