רמיפמין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

23/06/2003 | 14:44 | מאת: יהודית

שלום, לקחתי כשמונה שנים הורמונים. אחרי הרעש על השימוש בהם הפסקתי לקחת אותם וסבלתי מאד. הוצע לי לקחת רמיפמין של אלטמן(הנמצא בחנויות הטבע) והם עוזרים לי מאד. מה אתם יודעים על תוסף מזון זה? והאם בטוח לקחת אותו?

25/06/2003 | 13:46 | מאת: רותם

למיטב ידיעתי רמיפמין מטפל בתופעות של גלי חום אבל אין לו את ההשפעה של הורמון. הוא אינו מזיק ואין לו תופעות לוואי

26/06/2003 | 18:46 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על הערתך רותם, התוסף אינו מכיל הורמונים ולא פועל דרך קולטני ההורמונים. בברכה בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר

26/06/2003 | 18:45 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך יהודית, התוסף מכיל קוהוש שחור שמוכר היטב ומועיל לנשים רבות בתחומים השונים של תופעות אמצע החיים. מחקרים מדעיים לא מעטים מאשרים יעילותו. ניתן לקרוא על הקוהוש השחור באתרים שונים כולל באתרי www.genicolog.net בברכה בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר

03/07/2003 | 16:54 | מאת: etika10

אל ד"ר וקסלר. שלום. האם תרופות הרגעה מסוימות (אלפרוקס) משפיעות לרעה על נשים בגיל המעבר הלוקחות הורמונים? תודה.

מנהל פורום גיל המעבר