לידידה שלי ישנם כיווצי שרירים רבים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

19/06/2003 | 13:23 | מאת: גרינשפן

היא בת 60, וסובלת מכיווצי שרירים בגפיים, בגב, בבטן. אלו הם כיווצי שרירים בתדירות גבוהה מדי רבע שעה ולעיתים יוצרים עיוות במראה האצבעות (למשל) וכמובן קושי לתפקד. רופא המשפחה לא מצא בתופעה משהו חריג והמליץ לשתות הרבה. היש לך כיוון נוסף לבדיקות?

תודה על השאלה גרינשפן רק במעט אפשר לסייע בשאלה כזו דרך הפורום שלנו. פגישה עם רופא יעילה הרבה יותר. אני מניח שאחרי שהוא יקשיב, ויבדוק הוא יבקש לראות תוצאות של בדיקות מעבדה שונות כמו מגנזיום, סוכר, סידן וזרחן. הוא יברר נושאים כמו מתח בחיים ומנוחה. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר

23/06/2003 | 11:30 | מאת: גרינשפן

עדכון - לפני מספר ימים החליטה ידידתי להפסיק ליטול תרופה משתנת שהיא לוקחת. התוצאה: כיווצי השרירים צומצמו למינימום.

מנהל פורום גיל המעבר