הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/06/2003 | 14:08 | מאת: רחל

שלום יש לי אי ספיקה מיטרלית האם לקיחת הורמונים עשוייה לעזור תודה מראש

17/06/2003 | 14:45 | מאת: יפה לב

שלום אני בת 48 כבר למעלה משנתיים פסק לי המחזור, קיבלתי הורמונים, ולאחר התיעצות עם הרופא ולאחר המחקר שאמר שלקיחת הורמונים מסוכנת, החלפתי את ההורמונים בהורמון צמחי, פמינול. אני עברתי ניתוח מאד מסובך בחוליות הצואר כשהתברר שהחוליות ממש נשברו, השאלה שלי היא: עם עבר כשלי אם לא אקח הורמונים אני לא בסכנה מבחינת העצמות.

פמינול אינו הורמון צמחי הוא מכיל קוהוש שחור חומר יעיל נגד גלי חום ועוד תופעות של גיל המעבר. אנא עשי בדיקת צפיפות עצם ולפיה ניתן לדעת איך להתייחס לשאלתך השניה.

לא.

מנהל פורום גיל המעבר