תוספים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

15/06/2003 | 15:23 | מאת: רחל

אני בת 51 . לפני כחצי שנה פסק אצלי המחזור . ברצוני לדעת האם כדאי לי לקחת כדור קלצימור אחד ליום כתגבור לסידן והאם כדאי לי לקחת תוספים שונים אחרים לחיזוק כללי . פשוט מרוב שיש "תוספים" לא יודעת בעצם מה ממש יעיל בכל האנדרלמוסיה הכללית של ההיצע הגדול שקיים בשוק. שלא לדבר על כל החברות למינהן אשר גורמות לי לכאב ראש אחד גדול ויש לי תחושה שהשוק הזה פרוץ לכל גחמותיו ורצונותיו של "מנהל זה או אחר" למכור את סחורתו. אודה על תשובה יעילה וממוקדת תודה מקרב לב רחל

אם אינך צורכת 1500 מ"ג סידן ליום במזון יש טעם בהשלמה לכמות זאת ומומלץ סידן ציטרט כי נספג הטוב ביותר. לגבי תוספים אחרים יש להתייעץ עם מומחה לתזונה.

מנהל פורום גיל המעבר