גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

12/06/2003 | 09:20 | מאת: דליה

אני בת 58 הסובלת קשה מגלי חום נטלתי מספר תרופות טבעוניות אך ללא הועיל. לאחרונה קראתי מאמר כי נעשה מחקר שכדורים נגד דיכאון מונעים גלי חום, ונשים בגיל המעבר שקיבלו את התרופ הפסיקו לסבול מהתופעה התרופה היא ממשפחת הפארוקסטין (דוגמת סרוקסט ופקסטי). שאלתי היא האם יש בתרופה הורמונים, והאם היא מתאימה לי, לאחרונה עברתי כריתה ואני עדיין מקבלת טמוקסיפן. מחכה לתשובה תודה

בתרופות כנגד דיכאון אין הורמונים.

18/06/2003 | 00:56 | מאת: חני

אני בת כ-50, לאחרונה התחלתי להרגיש גלי חום אולם זה דבר נסבל,האם חובה לבצע טיפול כלשהו . האם אי ביצוע עלול להזיק בעתיד,

18/06/2003 | 10:16 | מאת: גיל

איזה טיפולים טבעיים-ניסית? טיפול ברפואה סינית -צמחים סיניים ודיקור יכול לסייע לתופעת גלי חום, ותופעות אחרות בגיל המעבר. אשמח לתת עוד פרטים/מאמרים בנושא, פהי אלי למייל [email protected] גיל-מטפלת ברפואה סינית

מנהל פורום גיל המעבר