גיל המעבר = נכות זמנית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

12/06/2003 | 00:04 | מאת: רינת

שלום לד"ר אני בגיל מעבר כבר שלוש שנים התופעות פחתו לאחר שנה וחצי והיתה תקופה שקטה לאחר מכן חזרו לאחר מחזור חד פעמי עם תופעות קשות של גלי חום ואי שקט איני מעוניינת בהורמונים מה גם שרופאי לא המליצו לי בגלל ציסטות בשד האם יש לרפואה מתן תשובות להתמודדות , לתיפקוד נורמלי ולשיפור איכות החיים . לדעתי זו נכות זמנית שיש לתת עליה את הדעת ואת ההקלות

14/06/2003 | 09:30 | מאת: דליה

כדאי שתקראי את התשובה שתנתן לי כי היא יכולה לעניין גם אותך.

18/06/2003 | 10:21 | מאת: gil

אין שום סיבה שתרגישי ככה, יש טיפול ברפואה סינית שיכול לעזור לך. מדובר בטיפול בדיקור סיני ובפורמולה מצמחים סיניים המורכבת מ-6 צמחים, לאיזון תופעות גיל המעבר. ניתן להוסיף צמחים בהתאם לסימפטומים מהם את סובלת (כל פורמולה מותאמת באופן אישי) מצ"ב מאמר בנושא. אשמח אם תחזרי לאי מייל לפרטים נוספים. [email protected] המאמר: www.itmonline.org/arts/menopaus.htm

ישנם כ 10-15 מוצרים שונים - תוספים ותרופות [לא הורמונים] שעשויים לעזור לך. בעל מקצוע בוודאי יוכל להנחותך. יש גם סדנאות לנשים בגילך המעבר המועילות בכוון זה.

מנהל פורום גיל המעבר