מחזור משונה אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

29/05/2003 | 09:39 | מאת: בקיבק

לפני מספר חודשים עברתי גרידה בשבוע השמיני. לפני הגרידה אורך הןסת היתה 5 ימים. מאז הגרידה קיבלתי וסת כבר 3 פעמים אבל בצורה מוזרה __וסליחה מראש על התאורים. הוסת אורכת 11 יום (המחזור 28) 5 ימים ראשוניים דימום קל עד רגיל בצבעים "חומיים" וחמשת הימים האחרונים דם אדום בזרם חזק כאילו חתכו לי וריד. האם זה נורמלי? האם זה יימשך עכשי לנצח.

16/06/2003 | 03:26 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

מה אומר הרופא מבצע הגרידה???

16/06/2003 | 08:18 | מאת: בקיבק

אתה באמת חושב שתשובתך, או כל תשובה לצורך העניין, רלוונטית אחרי כל כך הרבה זמן ?

מנהל פורום גיל המעבר