בעיה שמאוד מפחידה אותי!!!

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

16/05/2003 | 04:23 | מאת: רמי

היי.. אני לא יודע עם השאלה שלי קשורה לפורום הזה מקווה שתעזרו בכל מקרה.. אני נער בן 15 ושאני עושה את צרכי יש לי הרבה תולעים לבנות קטנות על (החרא, מצטער על המילה) יש לי את זה ניראה לי יותר משנתיים!!! ולא סיפרתי לאף אחד כי אני מתבייש.. שמעתי את המושג תולעים בבטן אולי זה קשור לזה, אבל אני לא בטוח.. מה שרציתי לדעת זה קודם כל מה זה.. דבר שני העם זה מסוקן ועם כן מה הנזקים.. דבר שלישי האם יש לזה טרופות עם כן איזו? והעם צריך מרשם של רופא כדי לקנות אותם? תודה לכל מי שיעזור!

16/05/2003 | 14:15 | מאת: נירה

אני אמא לילדים קטנים ןהבעיה מוכרת , אין מה להתבייש גש לרופא המטפל ינתנו לך סירופ מיוחד והכל נעלם חבל לדעתי זה יכול לגרום לך לסיבוכים מיותרים אם תשאיר את המצב כך.

17/05/2003 | 23:50 | מאת: לבן ה-15

מזל שיש פורום לנשים בגיל המעבר, (מצאת מקום טוב לשאול) ולעצם הענין, יש לך תולעים וזה שום דבר לוקחים כדורים וזה בד"כ עובר אחרי תקופה קצרה (אפילו רוקח בבית מרקחת ידע מה לתת לך אפילו אין צורך ללכת לרופא. מלבד התולעים יש לך בעיה אחרת מאד קשה והיא חוסר תקשורת עם אמא/אבא שלך או עם אנשים אחרים האחראים עליך. שים לב לבעיה האמיתית שלך ואל תתעלם ממנה. בהצלחה.

23/05/2003 | 17:10 | מאת: נעמי

נער נחמד. את שתי הבעיות שלך תוכל לפתור אצל רופא המשפחה. תוכל להתקשר לקופת חולים בו הוריך מבוטחים לשאול מי רופא המשפחה שלכם ולהזמין תור. אתה לא צריך לספר לפקידה מה הבעיה. כאשר תהיה אצל הרופא - תגיד לו שיש לך 2 בעיות. הרטבה ותולעים בקיבה. לפתרון התולעים הוא יתן לך כדורים ותוך מספר ימים כבר לא יהיו לך תולעים. (תדע לך שזה מדבק ועליך לשמור על היגיינה). יחד עם זאת תקנה אגוז קוקוס תעשה בו חור עם מסמר ופטיש ותשתה את המיץ שלו בבוקר על קיבה ריקה (טעים מאד וגם בריא) מספיק רבע כוס במשך 3 ימים.

25/05/2003 | 22:02 | מאת: לבן ה-15

איפה היה כתוב שיש לו בעיות הרטבה?.

01/06/2003 | 23:54 | מאת: שחר

תלך לרופא... יש לך תולעים בבטן אני מכיר את זה... היה לאחי את זה פעם תלך לרופא בלי להתבייש זה דבר שקורה הרבה אצל אנשים! צלך לרופא הוא יתן לך תרופה ואחרי כמה ימים יעבור לך! ולדעתי אתה צריך להגיד להורים שלך הם רק יעזרו לך אבל אם אתה ממש מתבייש ולא רוצה אז לך לרופא לבד והם ישמרו על זה בסוד... זה החוק!!! שיהיה בהצלחה! מקווה שעזרתי ביי, שחר!

מנהל פורום גיל המעבר