הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

13/05/2003 | 00:33 | מאת: אתי

בגיל 31 איבחנו אצלי סרטן באנוס, ומאז, במשך 10 שנים, טופלתי ב- trisiquence. לפני חמישה חודשים, ביצעתי בדיקה לתיפקודי כבד, והממצאים היו לא תקינים, והרופא המליץ על הפסקת הטיפול ההורמונלי. אמנם אני מרגישה ומתפקדת היטב, ואין לי תופעות פיזיולוגיות חריגות, אולם שאלתי, אם ניתן לחיות ללא ההורמונים שקיבלתי, ואם לא עלולות להתפתח תופעות לואי או מחלות אחרות? תודה.

18/05/2003 | 23:45 | מאת: שושן

19/05/2003 | 00:05 | מאת: דבי

אני בת 45 אני נמצאת בגיל המעבר ואני סובלת מגלי חום מצב רוח ירוד נדודי שינה והיתי רוצה על המלצה של סוג טיפול הורמונלי

20/05/2003 | 13:07 | מאת: גיל

רופא נשים טוב ימליץ לך על סוגי הורמונים שונים. להורמונים יש יתרונות וחסרונות ולקיחתם שנויה במחלוקת . אם את מעוניינת בטיפול משלים לתופעות גיל המעבר-פני אלי למייל גיל [email protected]

מנהל פורום גיל המעבר