הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/04/2003 | 23:16 | מאת: משי

בת 50 לאחר כריתת רחם (רחם שרירנית) שחלות וחצוצרות, קיבלתי מיד גלי חום וטופלתי בפרימריל שמאד עזר לי אך גרם לי להתקפות כאבים מאבנים במרה וכן בקיבה, ניסיתי כ3 שבועות בלי פרימריל ולא היו לי בכלל גלי חום השאלה שלי אם כדאי להמשיך לקחת את הכדורים בשביל למנוע בעיות אחרות של גיל המעבר או שאפשר לוותר על הכדורים?

04/05/2003 | 00:15 | מאת: אלמונית

משי - לידיעתכם - קיבלה תשובה מפורטת ומספקת מד"ר זלוצובר בפורום גיל המעבר שאותו הוא מנהל באתר זה ממש. כדי לדעת מה ענו לה כנסו ל"רשימת פורומים" ושם בטור השמאלי תמצאו את הפורום המבוקש.

04/05/2003 | 00:19 | מאת: חוה

מחר ימלאו חודשיים תמימים להעדרותו של הדר' מנהל הפורום מהפורום שאותו הוא מנהל,

16/06/2003 | 03:34 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

ההורמונים אינם ניתנים למניעת מחלות בהוראת משרד הבריאות.

מנהל פורום גיל המעבר