70% מסיבות המוות הן בגלל תזונה לקויה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

14/04/2003 | 23:09 | מאת: איזון הגוף

הידעתם? מחקרים רבים מראים כי אם הגוף מוזן נכון, ניתן למנוע מחלות רבות המתפתחות במשך השנים בבני אדם. דאגו לאיזון הגוף שלכם ע"י תוספי מזון טבעיים לחלוטין, זכרו כי רוב המשון הנמכר היום מכיל כימיקלים וצבעי מאכל המשפיעים לרעה במערכות הגוף. התרצו לשמוע עוד? כתבו דוא"ל, ונשמח לספר לכם יותר.

24/04/2003 | 20:58 | מאת: אלמונית

נו, בשעה טובה, עכשיו גם רוצים לנצל את נוכחותנו בפורום ולעשות לנו פרסומות, אילו זה היה בין התכניות אז ניחא אבל נראה שפה זה הולך להיות ערוץ פרסומות בלבד.

25/04/2003 | 08:07 | מאת: איזון הגוף

השאלה היא באיזה פרסומת מדובר. נראה לי אחרת כשמדובר במחקרים אמיתיים. ואולי הגיע הזמן להפסיק לקטר "כמה קשה לי וכמה כואב לי" ולהתחיל לטפל בעצמנו? כשהמכונית לא נוסעת הולכים איתה למוסך, אבל במשך כל הזמן מטפלים בה - מחליפים שמן, מוסיפים מים וכו' ובהקבלה הגוף שלנו זקוק גם הוא לטיפול מתמיד. ועדיף מחומרים טבעיים שלא עובדו בצורה כימית. ומיכון שאני מצאתי דרך לטפל בגוף שלי ולמנוע כל מיני צרות, אני אשמח לשתף אחרים.

מנהל פורום גיל המעבר