צפורניים חלשות שמתקלפות במשך תקופה.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

07/04/2003 | 01:55 | מאת: ענת

מה לגבי צפרניים חלשות שמתקלפות כמו בצל כבר במשך תקופה של 8 חודשים? מה אפשר לעשות בנושא זה?

26/04/2003 | 15:23 | מאת: ירון

מחבר: ירון תאריך: 26-04-2003 15:02 סובל.. סובל מאוד נמאס לך לקחת תרופות ללא תוצאות חברת ענק אמריקאית פיתחה עבורך סידרת מוצרים מהפכנית על טהרת צימחי המרפא ובעזרת טכנולוגיה זו ניתן לקבל תוצאות תוך שבועיים. המוצרים מופצים ב-58 מדינות בעולם ויש להם אישורים של כל משרדי הבריאות באותם מדינות. אז כעט עם נמעס לך לסבול לנו יש את הפתרון לכל בעיות אקנה,צלוליט, ירידה במשקל או עליה,אסטמה, מיגרנות, פסוריאזיס, צרבות (אולקוס),נשירת שיער וציפורניים, נפילות אנרגיה, תוכניות מותאמות לספורטאים וכדומה. צור קשר בטלפון: 066-377381 או הדואר אלקטרוני שפורסם.

מנהל פורום גיל המעבר