כאבים בראש פסיכוטים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/04/2003 | 01:33 | מאת: דניאל

קוראים לי דניאל אני בן 18 שהייתי בגיל 17 סבלתי מדיכאון שבא לידי ביטוי בחוסר במוטיביציה וירידה בתיאבון לא פניתי לשום עזרה נפשית כי הצלחתי לצאת מזה לבד היום אני אני בן 18 סבלתי סובל וסבלתי חודשיים מדיכאון חולני הלכתי לפסיכיטרית פשוט רציתי למות מבושה זה היה כלכך מביך שאדם אם נפש כמו שלי יפנה לעזרה פסיכיטרית הרגשתי כמו משוגע בגלל זה פניתי לעזרה כיום אני סובל מכאב ראש שאני לא יודע לאיזה מחלה זה מתפתח יש לי הפרעה בשמיעה כאילו לא יודע כל דבר שאני שומע מפריע לי אני לא עושה את מה שאני אוהב לעשות אני לא חי עם הלב והדבר שהכי מטריד אותי זה הכאב ראש הזה לפעמיים אני לוקח מאמא שלי כדור שנקרא אסייול אם מישהו מבין מהז זה הכדור אני יודע שהוא מרגיע את העצבים פשוט נמאס לי כבר ורציתי לשאול אם אמא שלי סובלת ממחלת נפש בשם זסכרופניה יש סיכוי שאני גם יהיה לי את זה כי עכשו אני מרגיש שאני חי כמו משוגע אבל אני מעדיף להתאבד ולא להגיע לבית משוגעים מה לעשות זה לא עובר ????????

06/04/2003 | 18:36 | מאת: CALL ME AGAIN

זה רק סימן שאתה בן 18. כולנו עברנו מפה וזה עבר... ואם אמא שלי היתה חולת אלצהיימר - אז אני צריכה להתאבד? לא! עזרתי לאמא שלי כשהיה צורך, הבנתי שמה שקרה לה זה לא היה תלוי בה ועכשיו אני מקווה שלי -זה לא יקרה. ועד אז גם אם זה יקרה -אני מנסה להנות ממה שיש. אתה פשוט חייב לעשות עם עצמך חסד ולהנות ממה שיש, וכמה שאפשר. תפסיק להתעלל בעצמך ואל תיקח תרופות ללא יעוץ רפואי. ואם היה לך אומץ לפנות לפסיכיאטר זה כבר אומר שאתה לא חולה נפש, ושאתה מעוניין להרגיש יותר טוב. מחשבות אובדניות - ממך והלאה, יהיה לנו זמן נצח נצחים להרקב באדמה, אז למה לעשות זאת בהתנדבות? להנות מ70 -80- 90 שנה שיש לנו בנצח הזה וללכת אחרי שיבה ארוכה בגאוה, כמנצחים לא כמפסידנים. יש לך עוד הרבה מה לעשות פה, ואם היום אינו ורוד - זה לא אומר שמחר לא יהיה יותר טוב. אז שפר הופעה: חיוך גם אם הוא מעושה, חוש הומור וצא לבלות . כל החיים לפניך!

22/04/2003 | 19:39 | מאת: למה לך?

היי דניאל !יש לי ילד בגילך וגם קוראים לו דניאל קודם כל רציתי לומר לך שאסיוול זה ווליום כלומר הרגעה .לפי דעתי יש לך בעיה של לחץ כשיש כאבי ראש שלא מרפים זה לחץ .ממליצה לך קודם לחשוב חיובי להנות לטיל אולי בת זוג תעזור .רשיון לרכב .לחשוב מה עושים לפני הצבא.חברים הובי שאהוב עליך אולי יוגה תראה אין סוף להעסיק את הראש ואם אתה לא עושה כלום אז מה יש לראש לעשות חוץ מלהכאיב ?. יאללה ילד קדימה תחשוב טוב ממליצה לך לך על איגרוף תאילנדי בעלי ושני בניי נהנים מזה חדר כושר ואין כאבי ראש. יצא ארוך מידי אז תהנה מהחיים ואל תחשוב שמה יש להוריך זה מחייב שיהיה לך זהו!!!!!!!!!!!בהצלחה

26/04/2003 | 15:27 | מאת: ירון

הנקודה שמפריאה לי אצלך היא התיאבון. ממה שאני מבין יש לך בעית אכילה וזה לדעתי הפיתרון תנסה לאכול נכון והכאב ראש יעלם. אם אין לך פיתרון תתקשר לטלפון: 066-377381 ואני ינסה לעזור לך בתודה ירון

05/05/2003 | 14:59 | מאת: תמי מחולון

דניאל, אני לא רופאה אך קראתי את מכתבך וזה נגע לליבי. לפי מיטב ידיעתי המחלה ממנה סובלת אימך יכולה לעבור בתורשה. אני פעם שמעתי שזה יכול להיות גנטי. אני מציעה לך לקבל טיפול מקצועי הולם מפני שחבל שילד כמוך יתדרדר מבחינה נפשית וזה עלול להיגמר מאוד לא טוב (לפעמים אפילו התאבדות). אני מכירה פסיכיאטרית לבני נוער שאוכל להפנות אותך אליה, אין לי שום ענין מסחרי, פשוט קראתי ומכתבך נגע לליבי. הייתי שמחה מאוד לו יכולתי לעזור לך. אני מאוד מאמינה שמי שמציל נפש אחת מישראל כאילו הציל עולם ומלואו.

מנהל פורום גיל המעבר