כאבים מוזרים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

23/03/2003 | 00:25 | מאת: CALL ME AGAIN

שלום רב, אני בת 50. אתמול בערב היו לי כאבים חדים בשד ימין. כאבים פתאומיים, שורפים, קצרים (4-6 שניות) שחזרו על עצמם מס' פעמים פתאום. ונעלמו כלעומת שבאו. היום היתה תופעה של כאב דומה שבא נעלם, וחזר ברגל שמאל. הכאבים היו חדים ופתאומיים עד כדי כך שגרמו לי להאנק מכאב, ללא יכולת שליטה. גדם פה זה חזר על עצמו מס' פעמים. האם זה משהו הק3שור בגיל העמידה? לציין שהמחזור אצלי עדיין סדיר.

18/04/2003 | 17:51 | מאת: אלמונית

כדאי לך לחפש פורום אחר, את לא רואה שלאף אחד לא יכפת מהכאבים שלך?

מנהל פורום גיל המעבר