גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

21/03/2003 | 22:17 | מאת: חני

אני בגיל המעבר מגיל 47 היום אני בת 52 . קיבלתי הורמונים - טרסיקוואנס במשך 5 שנים, והיום הפסקתי בהדרגה ע"י - אקטיוול , לאחר שמחקרים הראו על הסכנות בנטילת ההורמונים. היום חזרו לי כל אותם תופעות של גלי חום, איבוד זיכרון, חוסר שינה בלילה, דיכאון ... כמה זמן תופעות גיל המעבר נמשכות?

28/04/2003 | 14:26 | מאת: רות

שלום חני, קראתי ההודעה שלך בפורום,אבל לא ראיתי תגובת הרופאים, אני בערך בגילך,בת 52 ו סובלת מאותם סימפטומים(הפרעות בשיינה,וכד.אני לא שותה הורמונים ,מנוסה להיתמודד עם התופעות האלו טבעי-הליכה יומית ודיאטה- אבל לא להכל דה עוזר.תכתבי לי איך את מתמודדת עם תופעות האלו לאחר דהיפסקת טיפול הורמונלי?מדוע רופים לא עונים לשאילות בפורום הנ"ל. אני חדשה בפורום . ביי

מנהל פורום גיל המעבר