בדיקת חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

21/03/2003 | 21:24 | מאת: מודאגת

קיבלתי תשובה מחלבון עוברי והיא היתה 9900 ואני בשבוע ה-17 מה זה המספר הזה והאם זה תקין? אני מודאגת מאוד! (בדיקת סקירת המערכות הראתה כי שק הכליות מורחב)

22/03/2003 | 00:17 | מאת: שולה

אין לך סיכוי לקבל תשובה בפורום הזה, נשים בגיל המעבר שזה כביכול הפורום שלהם לא מקבלות כאן תשובות. על אחת כמה וכמה שבענין הריון לד"ר הנכבד לא תהיה תשובה. בקיצור רואה למעלה "רשימת פורומים" בצבע בולט דרכו תגיעי לרשימה ושם הכנסי לפורום מיילדות ושאלי את שאלתך ושיהיה לך הריון ולידה מוצלחים.

מנהל פורום גיל המעבר