כאבים בזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/03/2003 | 12:00 | מאת: et

לפרופ' בזיזנסקי שלום רב! בעוד כשלושה חודשים אחגוג את יום הולדתי ה-50. קרוב לשלוש שנים סבלתי ממחזור לא סדיר מחזורים של שבועיים ואפילו יותר דימומים רבים טופלתי בארגסט שזה עשה לי קצת יותר טוב. עשיתי את כל הבדיקות האפשרייות כולל ביפוסיה פאפ הידרסוקפיה ולא נמצא שום ממצא רפואי לא תקין. שאלתי היא כך בתקופה האחרונה המחזור היה סדיר ומעט לאחרונה קיבלתי מחזור תקין והחודש היו רק עקבות מעטות של דימום.אני מבינה שזה בגלל הגיל. והבעיה שהכי מציקה לי היא שיש לי גודש בשדיים איום ומאוד כואב האם זה שייך גם לתפעות גיל המעבר או זה נראה לך משהו מעבר לזה. קרוב לחודש וחצי שאני סובלת מכאבים מעצבנים. אני יודעת שצריך לעשות ממוגרפיה ש אלתי היא אם יש תופעות כאלו בגיל המעבר. שאלתי השניה - אם המחזור לא הופיע החודש האם אני צריכה להמשיך בתרופה ארגסט. אודה לך מאוד מאוד על תשובתך . בתודה מראש אתי

20/03/2003 | 21:58 | מאת: אילניה

ל-et אם את באמת מעוניינת בתשובה חזרי לרשימת הפורומים וכנסי לפורום גיל המעבר של ד"ר זלוצבר תקבלי תשובות מהר וברור.

23/03/2003 | 10:01 | מאת: et

לאילניה שלום קודם כל תודה רבה לך על האינפורמציה . בבקשה אם את יכולה לשלוח לי את האתר שהמלצת עליו. בכל זאת הייתי רוצה שפרופ' בזיזנסקי יענה לי אם יש באפשרותו . תודה

מנהל פורום גיל המעבר