ויטמינים - האם רצוי לקחת?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

15/03/2003 | 12:07 | מאת: עדי

שלום, אני בת 53 - ומעוניינת לדעת באם יש צורך בגילי להוסיף ויטמינים...? אגב, אני לא נוהגת לאכול פירות וירקות.. רוב האוכל שלי אוכל מהיר ומוכן לחימום אשמח לקבל תשובה תודה מראש עדי

05/04/2003 | 20:06 | מאת: zipy hess

שלום רב, כמטפלת בתזונה מזה שנים רבות ובאירידולוגיה (אבחון בעזרת קשתית העין), יש לי ניסיון ביעוץ לגיל המעבר. תשובתי: רצוי מאד להקפיד בנושא בתזונה במיוחד בגיל זה על מנת להכין את הגוף לעתיד איכותי יותר ומונע מחלות. תוספת של ויטמינים רצויה, כדי להשלים את החסר במזונך. הקפידי שאילו יהיו ממקור צמחי. בבריאות מוקפדת, ציפי.

מנהל פורום גיל המעבר