פרום רמב"ם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/03/2003 | 21:24 | מאת: חנה

כדאי לדעת יש ברשת עוד שני פורומים של גיל המעבר (בעצם שנים שאני ראיתי-אולי יש יותר) ושניהם פעילים הרבה יותר מזה. וגם - שם מקבלים תשובות ויש ממש הרגשה שלמישהו אכפת, אני לא יודעת למה נשים משתתפות בפורום הזה-זה פשוט........אין מילים, אין מילים. באתר שאנו נמצאים בו כרגע יש פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי של דר' זלוצובר (ויש גם תשובות לשאלות), ויש אתר נוסף של מרכז רפואי רמב"ם וגם הוא פעיל ותוסס. לפורום הראשון תגיעו דרך "פורומים" לשני נסו בכל מנוע חיפוש "מרכז רפואי רמב"ם". נסו ותהנו.

07/03/2003 | 08:22 | מאת: gili

נשים, נשים , הצביעו ברגלים, אל תתנו לזלזל בכם, צוחקים עליכם בפורום הזה ואתן נותנות את הלחי השניה.

מנהל פורום גיל המעבר