כאבי ראש הורמונליים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

25/02/2003 | 08:21 | מאת: כרמל

שלום, אני בת 46 ובשנתיים האחרונות סובלת מכאבי ראש הורמונליים לפני המחזור. אני נוטלת למעלה מ20 שנה גלולות למניעת הריון ולהערכתי הכאבים הם תוצאה של הפסקת הגלולות בטרם מחזור - האמנם? מה ניתן לעשות כדי להקל? היש קשר לגילי המתקרב לגיל המעבר? יש לציין שהכאבים דמויי מיגרנה (חצי ראש מעל העין) הולכים ונעשים קשים עם חלוף הזמן תודה כרמל

15/03/2003 | 22:21 | מאת: פרח בר

כרמל שלום? האם נבדקת אצל נאורולוג? המלצת נאורולוג לאותה תופעה היתה לקחת תבלין זנגויל בתה או בקפה (או בכל משקה או מאכל שבא לך) התופעות חלפו. מאחלת שגם לך.

מנהל פורום גיל המעבר