ליויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

24/02/2003 | 09:30 | מאת: מרים

שלום! ברצוני לדעת האם מעשה מחקר מספק על התרופה ליויאל, האם היא בטוחה מספיק. אני בת 50 ומזה שלוש שנים לוקחת פרמריל פלוס 0.625 . אני אשה בריאה . המחזור הפסיק בגיל 45. אני כל כך מבולבלת מכל המאמרים שנכתבים על הורמונים חלופיים. אני יודעת שליויאל זה לא הורמונים. מה אני עושה? . תודה מרים.

03/03/2003 | 14:00 | מאת: שלומית

גם אני שואלת בקשר ל"לויאל"........אני אחרי כריתת רחם ושחלות.התחלתי לקחת את הפרמריל 0.625 אבל אני מאוד מוטרדת, כי אימי חולה בסרטן שד.השאלה מה עדיף? (בת 54)

04/03/2003 | 16:37 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

תירגעי ! רוב הנשים המשתמשות בטיפול זה זמן רב, הן בריאות ומרגישות מצוין. ההמלצה היום היא לקחת הטיפול ההורמונלי במינון נמוך ולנסות להפסיקו בהדרגה לאחר 3-5 שנים. הרופא ידריך אותך כיצד לנסות להפסיק והאם יש מקום לטיפול תחליפי כמו ליויאל.

מנהל פורום גיל המעבר