שרירנים - אבקש התייחסות דחופה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

24/01/2003 | 00:26 | מאת: סימונה

לאמי יש שרירן מזה 15 שנים, בפעם האחרונה שבדקה היה לפני 3 חודשיים ונאמר לי כי השרירן גדול (90) אך לא דחוף לנתח. לפני כשבוע החל דימום מלווה בהפרשות (אמי בת 58), לאחר אולטרסאונד בזרמים גילו כי הופיעה שקית נוזלים ליד הרחם ועוד אחת - שלא בטוחים במיקומה, או ליד השחלה או בתוכה. אמי הלכה לגניקולוג מומחה וקבע לה תור דחוף לניתוח, וטען כי יתכן שזה יהיה גידול ממאיר. האם אפשר לקבוע רק מאולטרסאונד לגבי גידול זה, האם יש לבצע עוד בדיקות. ספירת דם היתה תקינה ואולטרסאונד בטן וחלקיו תקין. מיותר לציין שמרגע שהרופא נידב לה מידע זה היא לא מפסיקה לבכות. אודה לך על תשובה.

18/06/2003 | 02:07 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

אכן יש דרכים נוספות לקבוע את הסיכוי לממאירות של ציסטה. אני מאחל בריאות שלמה לאמא.

מנהל פורום גיל המעבר