נדודי שינה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/01/2003 | 09:14 | מאת: סים

אני בת 52 לאחרונה החלו גלי חום קלים וניסבלים אך אני מתעוררת בלילה ולא מצליחה להרדם .לא הייתי רוצה להתחיל עם הורמונים עם זה לא חייב המציאות . לא הייתי רוצה לקחת כדורי שינה קונבנציונלים .האם קיים משהו שיקל גם על גלי החום וגם נדודי שינה והוא לא הורמונים?

04/02/2003 | 11:02 | מאת: דליה

לסים שלום, ספציפית לנדודי שינה אני יכולה להציע לך תה עם הרכב צמחים מיוחד של 'עשבי קדם' שעוזר יופי, או לחילופין שמן עיסוי מרגיע ומרדים על בסיס שמנים אתריים. הדברים כמובן טבעיים לחלוטין. ואם את רוצה לנסות תכשיר לבעיות גיל המעבר - יש תכשיר שמפתחים אותו עכשיו ואפשר לקבל אותו לניסוי. כל טוב, דליה

מנהל פורום גיל המעבר