שאלה (מקוה שתהיה גם תשובה)

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

08/01/2003 | 16:49 | מאת: יעל

דר. נכבד, מדוע אינך עונה על רוב השאלות שבפורום זה? עצוב פה.....

10/01/2003 | 19:06 | מאת: גולשת

ליעל את כנראה חדשה בפורום ולכן מותר לך עדין לקוות. אני בקרתי בפורום הזה לפני כמה חודשים וגם אז היו מלא מלא תלונות על חוסר ההתיחסות, אני נכנסת לשוטטות קצרה (בתור אחת שנמצאת בגיל המתאים) אבל בחיים לא הייתי בונה על תשובה במקום כזה. אם היית מדפדפת קצת אחורה בשאלות היית מבינה למה.

15/01/2003 | 10:24 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

מדוע אינך מזדהה בשמך ??? אני מבין מתוכן דבריך כי אינך מתענינת בתשובות שהיו לי לטענות מסוג זה בהצלחה

15/01/2003 | 10:21 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

אין צורך להתעצב ! ניתן למצוא בידור גם באתרים אחרים ... מכל מקום, אני יועץ לפורום זה בהתנדבות ולעיתים אין לי זמן פנוי לענות לשאלות והערות. אני משתדל....

16/01/2003 | 21:04 | מאת: יעל

פרופ. בז'ז'ינסקי הנכבד, באמת שאני לא מחפשת בידור בפורום הזה, נראה לי, כמו לרבות אחרות, שישנה התייחסות רק למספר מאד קטן של שאלות, גם כשהיתר הן רלוונטיות לגיל המעבר. בברכה, יעל.

מנהל פורום גיל המעבר