סידן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/01/2003 | 03:50 | מאת: sara

שלום, האם ציפורנים סדוקות וחלשות מאוד יכולות להעיד על חוסר סידן ? האם לקומדים ולקונקור יש השפעה על הסידן ? תודה.

05/01/2003 | 13:58 | מאת: ורדית

האם גם שערותיך נושרות? אינדיקציה לנשירה היא צמיחה חדשה של שער במרוכז. בדרך כלל צפורנים שבורות ושיער נושר "הולכים" יחד . אם כן, זה חוסר בויטמין A. התרופה נקראת "אויפור" למיטב זכרוני, ומותר לקחת במשך חודש בלבד, כי ויטמין שה אינו מסיס במים ונספג בגוף. התייעצי עם רופא!!! (אני לא רופאה, סתם בעלת ידע בנושאים מסוימים).

מנהל פורום גיל המעבר