אוסטופורוזיס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

03/01/2003 | 01:11 | מאת: ורדית

אני דיילת אויר מזה כ-30 שנה. המחזור החודשי נגמר קצת לפני גיל 45, ובדיקות הראו בריחת סידן. משיחות עם חברותי לעבודה התברר כי כמעט לכולן אותה בעיה. 1. האם יש לגבהים השפעה? האם ידוע על אוסטופורוזיס גם אצל דיילות אויר ותיקות בארה"ב או במקום אחר? 2. האם לגבהים ולחשיפה השפעה על סרטן השד או על סרטן מסוג אחר?

19/01/2003 | 20:01 | מאת: אסתי ש.

ורדית שלום אני סובלת מאותה הבעיה. האם את לוקחת תרופה כלשהיא? אני מאד חוששת להתחיל בתרופות . אשמח לתשובתך. אסתי

מנהל פורום גיל המעבר