היש מזור לתופעות קדם מחזור ?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

24/12/2002 | 16:32 | מאת: חני

שלום, שוב בנושא שאלתי על מזור לתופעות קדם מחזור (טרם קבלתי תגובה) שמעתי כי התנהל מחקר (הנוגע טיפול הומיאופתי)בנושא זה במרפאת נשים בהדסה ע" פרופ' בזיזינסקי בשיתוף עם פרופ' בנטוויץ מקפלן - ושהיו תוצאות טובות. האם ניתן לקבל מידע? למי או להיכן ניתן (אם אכן) לפנות בקשר לכך? בתודה!

24/12/2002 | 20:46 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

מזור לתופעות קדם וסת חמורות- הוא טיפול קינסיולוגי. טיפול הוליסטי יחודי. משלב את הגוף- הנפש- המוח. מאבחן ומטפל בחסימות מיבניות, תזונתיות, מיבניות, ריגשיות...טיפול שעוזר בנושא ובקיצור תהליכים.

29/12/2002 | 11:11 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

ראשית כדאי לך לקרוא את הכתבה בעיתון "מנטה" שהתפרסמה בגיליון חודש ינואר 2003. שנית את יכולה לפנות לג"ב מיכל יקיר שערכה המחקר ההומאופתי 050-551290

מנהל פורום גיל המעבר