אני מאוד סקרנית לדעת............

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

20/12/2002 | 14:48 | מאת: דדי

שלום מה פרוש גיל המעבר? האים זה גיל "הטיפשעשרה" או משהו אחר ? האים זה גיל הגיוס? או כאלו בני 50 60 וגו? ספרו לי אודותיו........ תודה עוד שאלה: לגבי הגיוס: האים תוכלו לפרט לי בפרטי פרטים את הבדיקות שעטושים בצו 1 ערומים לפני רופאים 2? תודה האים זה מציק וכואב? בברכה.............

21/12/2002 | 18:02 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

הכוונה לגיל הפסקת הוסת, (בממוצע בגיל 50-51) הבדיקות בלשכת גיוס לא כואבות

28/12/2002 | 22:18 | מאת: בדוי

מבחורה שכבר הייתה בצו ראשון ועשתה את הבדיקות זה לא נוראי ובנות בכלל לא נשארות ערומות אלא בחזייה ותחתונים (או אפילו מכנס קצר) סתם מתכופפים ומרימים ידיים (ויש גם בדיקות שתן וראייה אבל אפשר עם התוצאות כבר ולא לעשות את הבדיקות)...

מנהל פורום גיל המעבר