עדיין מקווה לקבל תשובה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

03/12/2002 | 19:28 | מאת: נאוה

ברוך שובך (לפני שבועיים) רופא נכבד, שאלות מהמחצית הראשונה של חודש נובמבר טרם נענו. השאלות האלו עדיין מציקות ומצריכות תשובה של בעל מקצוע. אני עוד בתקוה שמתישהו תתפנה לענות על שאלתי בנושא סידן מיום 12.11.02 תשובתך לשאלות שהעליתי אמורה לעניין ולהאיר עיני נשים רבות. נאוה

13/12/2002 | 13:41 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

תודה על סבלנותך במקרים דחופים כדאי להוועץ ברופא שלך או ברופא קופת החולים אני משתתף האתר זה בהתנדבות הטיפול בנשים בבית החולים ובמרפאות עומד ראשון בסולם העדיפויות שלי האם תוכלי לנסח שוב שאלתך ??? תודה

16/12/2002 | 12:11 | מאת: nava

להלן שאלותי: 1. איזו היא הסביבה האופטימלית לספיגת סידן. כלומר - האם חוץ מויטמין D יש ליטול ויטמינים ו/או מינרלים נוספים שיסייעו לספיגת סידן אופטימלית? 2. האם מגנזיום סותר סידן? 3. האם נכונה התיאוריה האומרת כי כדי לספוג סידן משתמש הגוף בסידן הנמצא בו כלומר בעצמות, ולכן ככל שניקח מינון גבוה יותר של סידן אנחנו בעצם מאבדים חלק גדול יותר ממסת העצם הקיימת? תיאוריה זו בעצם נוגדת את לקיחת הסידן הסינטטי ומעדיפה סידן מהמזון. אודה לך על תשובה

22/12/2002 | 21:17 | מאת: nava

הצגתי שוב שאלתי , אבל הפעם , עם חלוף הזמן, אבדה תקוותי לקבל ממך תשובה, ואפילו אם אתה עושה זאת בהתנדבות, ואפילו אם אין זה מקרה דחוף, התייחסות היתה מעידה לפחות על אדיבות .

מנהל פורום גיל המעבר