דילמה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

02/12/2002 | 13:27 | מאת: רחל

ברצוני לדעת:1) אם אני צריכה לבחור בין כריתת רחם לבין טיפול הורמונלי ,מה יהיה יותר טראומתי לגוף? 2)כאשר מתחילים בטיפול הורמונלי,כמה שנים צריך להמשיך ולקחת? האם עושים הפסקות? מה קורה אז?אני בת 56 עדיין במחזור ,בחודשים האחרונים לא סדיר, בשנים האחרונות(5) עם דימומים מאד חזקים בתודה מראש

03/12/2002 | 16:09 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

בד"כ טיפול הורמונלי אינו הסיבה לכריתת הרחם. באשר לטיפול עצמו הוא אינו מוגבל בזמן אך לאחרונה מעדיפים להמליץ על טיפול של שנתיים שלוש. היועצי ברופא הנשים שלך.

מנהל פורום גיל המעבר