האם יש פורום לבעיות גניקולוגיות לא לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

24/11/2002 | 14:00 | מאת: simona

שלום רב, ברצוני לדעת האם ישנו פורום לבעיות גניקולוגיות - שלאו דווקא מתייחס לגיל המעבר. הנני בת 32 וחצי ולצערי יש לי בעיות גניקולוגיות. לדומגא: אנדומטריוזיס שאובחן ע"י לפרסקופיה. אך לצערי בשני המחזורים האחרונים התחלו לי תופעות מוזרות מאוד והן: במחזור הראשון היו לי כאבים חזקים מאוד במשך כמה שעות (כאב ללא הפסקה כמו צירי לידה) ביום הראשון למחזור. ובמחזור השני התחילו לי תופעות כגון: עקצוצי חום, שילשולים בכל רבע שעה חצי שעה, הטלת שתן ללא הפסקה, חוסר תיאבון לשתיה ואוכל, בחילות קשות , עיפות אך אין אפשרות להירדם, דפיקות בלב, פחד מפחיד, שכיבה במיטה עם עיניים עצומות אך אין אפשרות לישון, בלבול, חוסר שליטה - ובקיצור הרגשה גרועה ביותר. התופעה היתה ביום הראשון למחזור. עד עכשיו אני מאוד מודאגת מתופעה זו. לפני כשנה וחצי ויותר התופעות ביקרו אצלי וברוך השם לאחר הלפרסקופיה הם עברו. (טופלתי בדקפפטיל בזריקות עם תופעות גלי חום וכפי הזכרתי לעיל. האם אני צריכה לעבור בדיקות הורמונליות? מה זו התופעה הזו? האם מישהי גם עוברת תופעה כזו? אני ממש בפאניקה ובפחדים. האם ישנה דרך אלטרנטיבית אולי לעזור להתגבר על סימפטומים אלו? האם יש שם למחלה? בברכה סימון.

04/12/2002 | 16:29 | מאת: simona

אני מאוד אשמח אם אחד הרופאים יענו לשאלתי בנושא שביקשתי. חג שמח.

מנהל פורום גיל המעבר