צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

10/11/2002 | 18:25 | מאת: shishi

אשמח אם יגיב לכך רופא או מומחה אחר בתחום. מה מידת אמינות בדיקת צפיפות העצם שמתבצעת בשורש כף היד ובאצבע? אם הגרף מראה ירידה בצפיפות העצם, מה לקחת כתוסף מזון כדי למנוע נסיגה נוספת? ידוע לי כי ויטמינים מסויימים נלקחים במשולב כדי שהספיגה תהיה טובה יותר, מה לקחת עם מה ובאיזה מינון בכפוף לטווחים הרצויים לגיל 53? בנוסף אלו בדיקות כדאי לבצע לפני יעוץ עם מומחה לגיל המעבר?

12/11/2002 | 07:30 | מאת: עדנה

אם לוקחים סידן,טוב לקחת יחד איתו ויטמין C.זה לפי מה שאמר פרופסור קרסו בתכנית הרדיו ביום שישי.לפי דעתי ,אמינות צפיפות העצם בשרש כפ היד אמינה .עפ" בדיקה בשני מכונים,והשוואה ביניהם.אני לוקחת גם סידן(יחד עם ויטמין C) וקוהוש שחור וגם תוסף מזון של סויה וטופו.כמו כן אני לוקחת ויטמין E מידי פעם שטוב לחניכיים וללב.צמחי מרפא שינו לי את החיים לטובה.אשמח לעזור מניסיוני לכל אחת.גיל המעבר-אתגר.אשה תמיד אשה.למרות הכל.

12/11/2002 | 07:35 | מאת: עדנה

שכחתי לציין ויטמין D.שבא יחד עם סידן.

16/11/2002 | 18:39 | מאת: dave

I would like to know what kind of natural plants and vitimins good to use for menaphause period. thanks

מנהל פורום גיל המעבר