הורמונים, מחזור וכו.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/11/2002 | 20:12 | מאת: שרית

אני בת 53 . במשך השנה- שנתיים אחרונות המחזור "מגמגם".מצד שני החלו תופעות של גלי חום , והפרעות בשינה.אחרי חצי שנה רצופה ללא מחזור רופא נשים הציע טיפול הורמונלי ע"י TRISEQUENS .לקחתי 25 כדורים (מתוך 28 )ואז קיבלתי מחזור (כבד) .האם זה אופיני? האם להמשיך בצריכת ההורמונים?

07/11/2002 | 14:22 | מאת: לוט

שרית שלום, קשה לקבל תשובה מרופא בפורום זה, (לעומת הפורום לגיל המעבר של בי"ח רמב"ם). אולם מנסיוני האישי אני יכולה להעיד שהמחזור שתיארת - תופעה נורמלית ואף רצויה. הרבה בריאות.

09/11/2002 | 20:09 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

שלום שרית, רציתי לשאול ברשותך, גם מתוך סקרנות וגם מתוך חשיבות הנושא, האם את נוטלת אי אלו ויטמינים? האם שקלת נושא של טיפול תחליפי או תומך ע"י רפואה אלטרנטיבית בכלל והומאופתיה בפרט? ניתן בהחלט לנסות ולעזור בכל תחום המחזור החודשי ותופעות גיל המעבר ע"י הומאופתיה. באם הנושא מעניין אותך אשמח לענות על שאלות בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית. www.homeopathy.co.il

מנהל פורום גיל המעבר