דחיית מחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/10/2002 | 23:08 | מאת: *****מודאגת*****

קיבלתי מרשם של פרימולוט-נור מרופא הנשים שלי, לא הבנתי כיצד להשתמש ומתי להתחיל לקחת,אבקש את עזרתך, קיבלתי את הוסת ביום 29/10 (כל 24-יום ) הוסת הבאה צריכה להיות ב-22/11 אני מעוניינת לדחותה ולקבל וסת רק לאחר 4/12 כלומר לדחותה מהתאריך בשבועיים, בחפיסה של הטבליות יש 30 טבליות (5 מ"ג), מתי עליי להתחיל לקחתם? אשמח אם אקבל תשובה

11/01/2007 | 07:46 | מאת: שאלה

אני בת 51 ובשנה האחרונה התקצרו המחזורים שלי ל-24 יום 17 יום ואפילו ל-15 יום. אני מבינה שיש בעיה של פרוגסטרון והרופא המליץ לי לקחת במשך 20 יום פרימולוט נור פעמיים ביום. שכחתי לשאול אותו האם אפשר בחמישה ימים האחרונים לקחת כדור אחד ביום? על מנת להאריך את הזמן עד המחזור הבא או שזה רק "יבלבל" את המערכת? תודה רבה מייל:[email protected] אשמח לקבל הודעה באתר אם אפשר. "צעירה" בת 51.

מנהל פורום גיל המעבר