שמן נר הלילה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/10/2002 | 13:08 | מאת: נאוה

שלום לכולכם! ברצוני לדעת האם יש מישהו שיודע משהו על הכדור "שמן נר הלילה" בעיקר מטרותיו. וכמו כן יתרונותיו וחסרוניו. אודה על תשובתכם נאוה.

02/11/2002 | 21:12 | מאת: חן

אין חסרונות... רק יתרונות.......... גלי החום נעלמים פלאים לאחר חמשה ימים לערך מיום נטילתן, עם ארוחת הצהרים, כמוסה אחת בלבד. שימי לב ב"דפים" קודמים כאן, בהם כתבתי ושיבחתי את יתרונותיה של כמוסת שמן נר הלילה..... בהצלחה וכל טוב חן

03/11/2002 | 08:03 | מאת: נאוה

בוקר טוב! אכן אני בגיל המעבר אבל לשם כך לוקחת הורמונים ולא ידעתי שיש קשר לשמן נר הלילה, על כדור זה שאלתי משום שרופא כרוגי אמר לי שזה ממיס ציסטוט בחזה, והוא היחיד שטוען כך ומעבר לזאת לא שמעתי מאף אחד. על כן שאלתי היא האם מישהו יודע להגיד לי קשר כל שהוא בין שמן נר הלילה לציסטוט בחזה או ברחם, האם הם הוסרות על ידי המסת תאים מצטברים אילו, דפדפתי ב"דפים" קודמים ובחיפוש ולא מצאתי שום דבר בנושא. על תשובתך אודה נאוה

מנהל פורום גיל המעבר