גלי גיל ( לוא דווקא שמה של הבריכה דאז...)

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

13/10/2002 | 07:49 | מאת: חן

שלום רב, ברצוני לברר באם יש אמת בפרסום ש.... כמוסות שמן נר הלילה אכן מקילות או עוזרות לאי-הגעת גלי החום המופיעים בגיל המעבר...( לאן עוברים בדיוק? :-)) אודה על תגובה ותשובה בהקדם, בברכה, חן

21/11/2002 | 18:02 | מאת: לא רופאה!

היי לך, לפי הכותרת את כבר מבינה שאני לא רופאה, אבל חוש ההומור שלך מוצא חן בעיני. לאן עוברים? אהמממ... שערות שיבה, מקל, גיבנת, וקיטורים כל היום על הדור הצעיר שהיום עושה דברים שאנחנו אפילו לא חלמנו לעשות... סתאאאאאאםםםםםם... תרגישי טוב! סתם מישהי עם ראש צעיר למרות הגיל הזקן... (-:

21/11/2002 | 19:18 | מאת: חן

שערות שיבה????????.. לא שמעת על צבעי טמבור או צבעי יעקובי? ואת הפתגם הידוע: מה שלא עושה הטבע... עושה הצבע בוודאי שמעת וגילך זקן? אין דבר כזה!!! הכל בראש! אם את חושבת צעיר, תיראי ותרגישי צעיר..... וקחי דוגמא ממני, גם אני עברתי כבר את גיל פעמוני יובל אך... מרגישה כמו בשיר: אח, איפה, איפה הן... הבחורות ההן, עם הקוקו והסארפן...... שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע, ה ג י ע הזמן שיהיה קצת שקט כאן עם... הרבה בריאות ללא תופעות לוואי של........ גלי גיל :-)

מנהל פורום גיל המעבר