אקטיבל - זמן תגובה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

28/09/2002 | 21:19 | מאת: נירה

עקב גלי חום תכופים והזעות, חזרתי לקחת אקטיבל לאחר הפסקה של 10 חודשים ונסיון לטפל בתחליפים טבעיים (בלק קוהוש, נר הלילה, איזו סויה). עבר כבר שבוע - שבמהלכו גם הייתי מאד מקוררת +חום נמוך) - ועדיין אין כל הטבה !!!. כמה זמן לחכות להשפעה או שיש לקחת מינון גבוה יותר?? תודה על תגובה מהירה

01/10/2002 | 13:15 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

בד"כ חל שיפור בתסמינים בתוך שבוע - שבועיים. אם לאחר 2-3 שבועות לא תחושי שום שיפור כדאי לנסות להעלות המינון בהתיעצות עם הרופא.

מנהל פורום גיל המעבר