הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/09/2002 | 21:41 | מאת: Elena

לעזור אחת לשנייה: זה מוצא חן בעיני מאוד. אז אולי אנסה ואשאל אתכן, אחיות שלי, ולא את הרופאים המלומדים, שעם כל הכבוד, הם גברים, וחוץ מזה: אין להם זמן כדי לענות לנו!! אמרת נכון, קבוצת הנשים שמגיעה הנה היא איכותית, בעלת השכלה של לפחות תיכונית, אם לא למעלה מזה. כי אם אשאל משהו, אחיות שלי, לא ארצה לקבל תשובה מבוססת על אמונות תפלות. או-קיי? אני בת 64, חיה עם בעלי באהבה גדולה. אבל בזמן אחרון, הרגשתי שקיים יובש מסוים בנרתיק, וזה גורם לסבל רב. ניסיתי כל מיני דברים, לפי מרשם גינקולוג, ללא הועיל. בעבר השתמשתי בפרמריל פלוס, 0.625. אבל נמאס לי מה"מחזור החודשי". עברתי לכל מיני כדורים, האחרון שבהם: אקטיבל, בלי מחזור. לא טוב לי. אני אובדת עצות. יש למישהי ניסיון בזה?

28/09/2002 | 20:01 | מאת: yaffa

שלום לך יש מזרק ויגינלי בשם replens או משהו כזה אני ממליצה אליו בחום לי זה עזר.

28/09/2002 | 20:45 | מאת: הירה

אלנה יקרה, אני מצטרפת לתחושתך באשר לתיסכול. ובאשר ליובש בנרתיק, רופאת הנשים שלי המליצה על משחת prevagin שפועלת נפלאות. ניתן להשתמש אחת לשבוע או אפילו בתדירות יותר גבוהה - על פי הצורך. אני משתמשת כבר מעל שנה. אשמח לשמוע אם אכן זה הועיל גם לך. גם אני התחלתי לקחת אקטיבל מזה שבוע אך עדיין ללא כל הטבה בגלי החום. האם ידוע לך/לכן כמה זמן מאז שמתחילים לקחת יש תגובה? תודה, נירה

29/09/2002 | 00:51 | מאת: מנסיון ניסיתי את המשחה בהזרקה

נכון היא טובה אבל לא ממש זמינה . בנות , לא תאמינו מה ממש עזר : לפני השינה מצחצחים שיניים ולשון , נכון? בקיום יחסים...לפעמים ...אם יש צורך... הרוק - כן הרוק שלנו מהפה, אפילו הבן זוג לא מרגיש ...עצה זו שמעתי בג'קוזי, ואז אין תלות במשחות נסי מעניין אם לכל אחד זה עוזר...אין לך מה להפסיד... רות

29/09/2002 | 20:24 | מאת: yaffa

הירה שלום רב ! לפי מיטב ידיעתי אקטיבל מתחיל להשפיעה רק אחרי שלושה שבועות.

מנהל פורום גיל המעבר