הפרום הזה פעיל? אם כן היכן התשובות?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

20/09/2002 | 11:05 | מאת: רות

רוב השאלות לגבי גיל המעבר מתאימות לי כך שאין טעם לשאול גם... בתודה מראש רותי

20/09/2002 | 22:09 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

חג שמח, הפורןם פעיל. אני, כמנהל הפורום יכול לענות רק על חלק מהשאלות, אני חייב להקדיש יותר זמן לפעילות אחרת אך משתדל לענות במסגרת אילוצי הזמן

22/09/2002 | 14:00 | מאת: זה לא בסדר

שלום לד"ר מנהל הפורום, סוף סוף רואים סימן חיים... בכל מקרה, קראתי את תשובתך, ולדעתי, ולפי תחושתי את דעות רבות ממשתתפות הפורום - תשובתך מעידה על זלזול, כיוון שאם אין לך זמן - אנא הודיע על כך לבעלי הפורום ושימצאו מחליף. זה לא רציני ולא הולם לנהל פורום "סלקטיבי" עם מתן תשובות מדי פעם ולחלק מהנשים. אדם שאין לו זמן - שלא יקח על עצמו את התפקיד. הייתי אומרת זאת למנהל האתר - אך אין לי את כתובתו. שאר הפורומים פעילים - אז למה לנשות גיל המעבר לא מגיע גם תשומת לב ראוי? חג שמח.

02/10/2002 | 00:07 | מאת: מירי

שאלה לפרופ' מנהל הפורום לפני חמש שנים כרתו לי את הרחם החצוצרות והשחלות היום אני בת חמישים גילו לי לאחר ממוגרפיה ואולטרסאונד שיש לי המון ציסטות עם נוזל אמרו לי שזה שפיר אבל כשאחזור לבדיקה חוזרת ששלושה שבועות לפני ... אפסיק לשים את מדבקות האוורל 50 שאני לוקחת כי יתכן שהציסטות מהן הפסקתי עם האוורל כבר עכשיו מפחד... לאמא שלי בגיל שישים גילו סרטן והיא היום כרותת שד מה דעתך? תודה מיריפרופ' בז'זינסקי כתב/ה: > > חג שמח, > הפורןם פעיל. אני, כמנהל הפורום יכול לענות רק על חלק מהשאלות, > אני חייב להקדיש יותר זמן לפעילות אחרת אך משתדל לענות במסגרת > אילוצי הזמן >

12/10/2002 | 12:51 | מאת: hannahl

הנני מצטרפת לדעתן של המשתתפות בפורום. פורום זה ראוי להשתתפות יותר פעילה ורצינית מצד מי שמנהל אותו. אין ספק שהשתתפות כזאת דורשת מחויבות והתמסרות. יואיל הפרופסור הנכבד לפנות את מקומו לרופא אחר המוכן לקחת על עצמו מחוייבות כזאת, תודה.

מנהל פורום גיל המעבר