תחליפי הורמונים כן או לא ?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

09/05/2014 | 08:43 | מאת: דינה

אני בת 50 מחזור אחרון לפני 5 חודשים וגם לפני כן היה עכוב של 4 חודשים... כך שכבר כמעט שנה אין לי מחזור סדיר סבלתי מהזעות ליליות גם כאשר המחזור היה סדיר ועכשיו גם יש לי מעת לעת גלי חום ובנוסף לכך אי נוחות נוראית באיזור הנרתיק, השינה שלי אינה רצופה ומעת לעת אף מרגישה בפעימת לב חסרה.... כל מה שאפייני לגיל זה... יש לציין שאני בריאה בדרך כלל ויש לי כח סבל לעבור את תופעות גיל המעבר אני יודעת שזה זמני והם יחלפו האם בכל זאת כדאי להתחיל בתחליפי הורמונים כדוגמת אביאנה ... ?

ניתן להשיב לשאלה אחרי הכרות ואחרי בדיקה ואחרי עיון בבדיקות למיניהםן כמו בדיקות דם.

מנהל פורום גיל המעבר