בדיקות דם הורמונליות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/11/2013 | 09:51 | מאת: ליאת

שלום אני בת41 עוד חודשיים, המחזור פסק לחלוטין לפני כ10 חודשים. בדיקות גם שעשיתי קיבלתי את התוצרות הבאות: THS - 3.6 פרולקטין - 242 LH - 38.9 FSH - 87.8 אסטרדיול - 181 פרוגסטרון - 1.5 טוסטסטרון - קטן מ 1.5 אשמח להבהרות - לפי מה שאני מבינה "נכנסתי" לגיל המעבר - (לאימי פסק המחזור בגיל 47-48). תודה רבה

גיל מעבר מתחיל סביב גיל 30. לפי הבדיקות שלך השחלות שלך במצב של יצור מיזערי של הורמונים, גיל שנקרא פרי מנופאוזה כלומר סביב גיל הפסקת הוסת.

מנהל פורום גיל המעבר