גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

02/09/2002 | 13:42 | מאת: אורית

פניתי בעבר ולא קיבלתי תשובה. מקוה לקבל תשובה הפעם. אני בת 53. סובלת מגלי חום. לקחתי בעבר אלטרנה פלוסת כשזה הפסיק לעזור הוספתי רמיפרמין. עכשיו גם זה לא עוזר. אני לא רוצה לקחת הורמונים. מה אפשר לקחת ובאיזה מימון? האם צריך לקחת כבור סידן בנוסף? תודה אורית

22/09/2002 | 19:59 | מאת: נחמיה

כנראה שלרפואה אין תשובה לגלי חום ד"ר הכי פשוט לאמר שאין לי תשובה , אבל לא לענות זה לאטום ידע ורגשות בפני נשים רבות המטפסות על הקירות -בלילה בעיקר ... מה עם שבועת היפוקרטס ???!!! לא ראיתי כל התייחסות לנושא מילא מנהלי האתר אבל אתה ד ו ק ט ו ר ???? אני כבר מקבל גלי חום ....

מנהל פורום גיל המעבר