גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

22/05/2013 | 18:02 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 47 בשנתיים האחרנות המחזור לא סדיר, לא מקבלת כדורים הורמונלים ) לפני כחודש עשיתי אולטראסונד התוצאה: רחם- אורך- 48 מ"מ עובי- 48 רוחב- 50 הערות- מנח קידמי עובי רירית הרחם- 4.8 הערות- בחלקה לא סדירה. שחלות- ימין- 8 מ"מ X 22 תקין שמאל- 11 מ"מ X15 , תקין דוגלס ללא נוזל חופשי. השאלה שלי- האם על פי האולטרסאונד אפשר לראות אם נכנסתי לגיל המעבר?? לפני שנתיים עשיתי בדיקות הורמנליות והתוצאה יצאה ערכים נמוכים מאוד. לפני חצי שנה עשיתי אולטרסאונד אחר, ופתאום ראו בו שאני מבייצת. אני מבולבלת- לא מקבלת סדיר, באיזה מצב אני נמצאת?, האם אני עלולה למצוא את עצמי בהריון לא רצוי? האם אני צריכה להשתמש באמצעי מניעה?? בבקשה, מודאגת.

השאלה שלי- האם על פי האולטרסאונד אפשר לראות אם נכנסתי לגיל המעבר?? = לא באיזה מצב אני נמצאת?= את זה אני מציע שיסביר לך הרופא הקבוע שלך שמכיר את כל הנתונים ולא רק את חלקם. האם אני עלולה למצוא את עצמי בהריון לא רצוי? = אין לי נתונים להשיב לשאלה זאת. האם אני צריכה להשתמש באמצעי מניעה??= ראי תשובותי הקודמות

מנהל פורום גיל המעבר