אקטיבל ודימומים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/05/2013 | 19:16 | מאת: שירית

שלום רב, אני לקבלת הורמונים מעל שנה, התחלתי עם אביאנה אחרי חודש וחצי זה הפסיק להשפיע וגלי חום חזרו עברתי לאנג'ליק ואחרי חודש וחצי שהרגשתי מצויין החלו דימומים מהפחד הפסקתי לקחת הורמונים והלכתי לרופא נשים שהחליף לי להורמון אקטיבל אותו אני נוטלת כחמישה חודשים לאחר חודש וחצי התחלתי לקבל דימומים שדמו למחזור חודשי בתחילה חזה נפוח וכואב ומחזור רציני הלכתי לרופא עברתי אולטראסאונד של הרחם ונאמר לי שטוב עשיתי בדיקות דם מקיפות שהיו טובות מאוד כולל ההמוגלובין שוב חזרתי לרופא ועברתי בדיקה של רירית הרחם והתוצאות היו ל.מ.פ. ועדיין יש לי כל שבועיים דימום של כמה ימים מה לעשות? להחליף להורמון אחר? התייאשתי

עדיין יש לי כל שבועיים דימום של כמה ימים מה לעשות? להחליף להורמון אחר? = מצטער- כםפי שאת רואה זה מורכב ואין תשובות קסם באינטרנט.

מנהל פורום גיל המעבר