גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/03/2013 | 13:34 | מאת: טובה

שלום, מזה כמה חודשים אני סובלת מגלי חום נוראיים. אני בת 50 והמחזור נפסק לפני כשנה. עד עכשיו לא סבלתי מתסמינים אבל הם הלכו וגברו עד שהגעתי לנקודה זו. האם ישנם טיפולים טבעיים או תזונתיים לגלי החום? עדיין לא ביקרתי אצל רופא.

10/03/2013 | 12:02 | מאת: שרון

יש כל מיני טיפולים שיכולים להקל על תופעות של גיל המעבר. אני אישית התחלתי לקחת לא מזמן פיטו פימייל קומפלקס של סופהרב, זה בעצם קומפלקס צמחים שעוזר בהקלה על תסמיני גיל המעבר.

יש גישות ויש טיפולים. האינטרנט מלא אבל מציע לך קודם לבקר אצל הרופא כי לעתים גלי חום נובעים ממחלה ולא מתופעות גיל המעבר.

10/03/2013 | 21:20 | מאת: טובה

בתקווה שמדובר בתופעה של גיל המעבר ולא במחלה חס ושלום.

מנהל פורום גיל המעבר