מחכה לתגובה - מחקרים על קליאוגסט

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

28/08/2002 | 23:16 | מאת: תמי

שלום, מאחר ולא קיבלתי תשובה בחודש הקודם אני שולחת שנית את שאלתי בתקווה שהפעם תהיה תגובה. לאור המחקרים האחרונים כנגד כל ההורמונים הטבעיים והקונבנציונלאיים רציתי לשאול על הכדורים שאני נוטלת. עליהם לא קראתי דבר. האם ערכו מחקר גם לגבי כדורים אלה קליאוגסט - kliogest האם ידוע לכם משהו על כדורים אלה? ומה עושים כאשר אסור או לא מומלץ לקחת אף כדור תודה תמי

03/09/2002 | 00:04 | מאת: מירי

גם אני מחכה, מי יכול לתת קצת יותר פרטים והמלצות (או להיפך) על הקליאוגסט???

מנהל פורום גיל המעבר