קונדילומה שעבר לפנים ייתכן גם לעין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

12/01/2013 | 09:41 | מאת: גבר בן 30

שלום רב, בן 30 הומוסקסואל, יש לי בעיה נפשית קשה ואני מוכר 100% אי כושר יציב. כתוצאה מהטראומות אותן עברתי אני ביצעתי מין לא מוגן מספר פעמים כפסיבי. אין HIV. אבל החלו קונדילומות. יש לי רופאת משפחה על הפנים. וגם רופאים שעברתי רק צרבו קצת באשך ובפי הטבעת. היה משהו הזוי יותר...בעוד רופאה בשיבא (מחלות זיהומויות) ראתה שיש קונדילמות מזעריות בשק האשכים. שעה אחרי (בלי שטיפלה) הגעתי לרופאה בקופ"ח (רופאת עור) שלא ראתה שהן קונדילומות! גם פרופסור מכובד בפי הטבעת היה בספק אם מה שיש בפי הטבעת לאחר הצריבות זה קונדילומה כי זה בא והולך (שום חלקית העלים ותוסף תזונה בשם INTRA וNOTRIA יחד עם ויטמין E - הכנסתי לתוך החלחולת וזה צרב ככה מספר פעמים - אבל אחרי חודשים זה שוב חזר בעיקר שהייתי במצב סטרס קיצוני). הוא כרת את שניהם ובפטולוגיה יצא קונדילומה. לא מסרו לו את הזן מתוך הזנים הרלוונטים (הפרופסור ביקש שיבדקו אך כנראה בשיבא אין אפשרות לעשות זאת). כחלק מהטראומה הנפשית נגעתי בקונדילומות ורציתי לבדוק אם זה עובר לפנים אז נגעתי בהם ובלי לשטוף ידיים נגעתי בפנים. אחרי מספר שבועות החלו גם בפנים מעט. וזה מחליא. ולאחרונה גם בעין שורף לי. הפרופסור אמר שאין קונדילומות שיכולות להיות מעבר לפי טבעת ולאשכים. ואילו אני רואה שיש לי מזעריות בפנים. איך מטפלים בזה?

לאור המצב המרכב - ראוי יעוןץ אמיתי לאחר בדיקה ולא יעוץ אינטרנטי. סליחה.

מנהל פורום גיל המעבר