התלבטות קשה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/12/2012 | 15:34 | מאת: קטיה

אני בת 53, בגיל המעבר אולם ללא כל תופעות לוואי.הגניקולוג המליץ על אסטרוגן ללא פרוגסטרון ואני מאד מתלבטת, כיוון שאני בקבוצת סיכון לסרטן השד (אימי חלתה בסרטן השד בגיל 65) אך מצד שני גם בקבוצת סיכון לאוסטופורוזיס (אימי סובלת מאוסטופורוזיס קשה ביותר ואני סובלת מאוסטופניה). אני נמצאת כמובן במעקב במרפאת שד. האם יש הכרעה מחקרית בעד או נגד הורמונים במצב כזה?

השאלה במקומה והתשובה ארוכה ומיועדת בעצם לדו שיח בינך ובין הרופא.

מנהל פורום גיל המעבר