טיפול מועדף ליובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/10/2012 | 06:40 | מאת: אורנה

הנני בת 54 סובלת מתופעות גיל המעבר בכלל זה גרד/צריבה , הפרשות ויובש. מבדיקת רופא נמצא שהאמור נובע מחוסר אסטרוגן. לציין כי הנני מטופלת באספירין ופלוויקס בעקבות צינתור לפתיחת חסימה בעורק. הרופא המליץ על טיפול בקרם אובסטין פעמים בשבוע. מעדיפה להימנע מהורמונים. מבקשת לדעת האם השימוש בגינומונל הוא אפקטיבי כמו האובסטין? מה היתרונות של אחד על פני השני? תודה.

מבקשת לדעת האם השימוש בגינומונל הוא אפקטיבי כמו האובסטין?=התשובה האוטומטית היא - לא, אבל שווה לך לנסות.

מנהל פורום גיל המעבר